A manera dels cèlebres tres mosqueters, en Josep Navarro, en Jordi Casaponsa i en Joan Puigdomènech formen un vincle mercantil tan o més fort que qualsevol llaç de sang.

En un principi, Finques Badalona només gestionava compra i venda, però la gran demanda dels clients per gestionar cobraments de lloguers o administració de comunitats, van acabar fent evolucionar l’empresa fins al dia d’avui.

Amb aquesta fórmula, els tres socis han acabat trobant el punt d’equilibri que els permet de continuar guanyant-se la vida en allò que millor saben fer, sense veure’s afectats per la desmesurada competència.

CONFIANÇA

Sempre hem comptat amb el respecte i la confiança tant dels nostres companys de professió com dels nostres clients. El nostre objectiu és la tranquil·litat dels nostres clients i és per això que intentem donar una atenció personalitzada i tenim sempre en compte les seves necessitats. Mantenint una relació continuada i basada en la confiança. Gràcies a aquesta filosofia de treball, podem trobar la solució que millor s’adapti a cada client oferint-los la millor rendibilitat amb la major tranquil·litat.

EXPERIÈNCIA

Som una Administració de Finques a Badalona amb més de 30 anys en el sector dedicant-nos també com agents immobiliaris a la compra, venda i lloguer de pisos a Badalona. És per això que disposem d’una àmplia cartera amb tot tipus d’immobles, comunitats i assegurances.

PROFESSIONALITAT

Una de les nostres característiques principals és un alt grau de professionalitat i serietat cap als nostres clients, donant un servei personalitzat en totes les consultes i gestions que ens encarreguen. Aquests nivell de professionalitat és degut a la continua formació dels nostres treballadors a través dels cursos del Col·legi d’Administradors de Finques i de l’Associació d’Agents Immobiliaris i contant en el nostre equip amb diferents titulats universitaris.