A manera dels cèlebres tres mosqueters, en Josep Navarro, en Jordi Casaponsa i en Joan Puigdomènech formen un vincle mercantil tan o més fort que qualsevol llaç de sang.

En un principi, Finques Badalona només gestionava compra i venda, però la gran demanda dels clients per gestionar cobraments de lloguers o administració de comunitats, van acabar fent evolucionar l’empresa fins al dia d’avui.

Amb aquesta fórmula, els tres socis han acabat trobant el punt d’equilibri que els permet de continuar guanyant-se la vida en allò que millor saben fer, sense veure’s afectats per la desmesurada competència.

CONFIANÇA

Sempre hem comptat amb el respecte i la confiança tant dels nostres companys de professió com dels nostres clients. El nostre objectiu és la tranquil·litat dels nostres clients i és per això que intentem donar una atenció personalitzada i tenim sempre en compte les seves necessitats. Mantenint una relació continuada i basada en la confiança. Gràcies a aquesta filosofia de treball, podem trobar la solució que millor s’adapti a cada client oferint-los la millor rendibilitat amb la major tranquil·litat.

EXPERIÈNCIA

Finques Badalona és una immobiliària amb més de 30 anys en el sector. És per això que disposem d’una àmplia cartera amb tot tipus d’immobles, comunitats i assegurances.

PROFESSIONALITAT

Una de les nostres característiques principals és un alt grau de professionalitat i serietat cap als nostres clients, donant un servei personalitzat en totes les consultes i gestions que ens encarreguen. Aquests nivell de professionalitat és degut a la continua formació dels nostres treballadors a través dels cursos del Col·legi d’Administradors de Finques i de l’Associació d’Agents Immobiliaris i contant en el nostre equip amb diferents titulats universitaris.